Hirdetés
Hirdetés

Anika Nilles dobtábor Pálkövén

anika_nilles_dobtabor_cut.jpg

Szeptember 6-9. között a világhírű német dobos, a Meinl Cymbals hivatalos előadója, Anika Nilles tart egyedülálló dobtábort a Balatonnál. Anika az elmúlt 5 év során – elsősorban Youtube videói révén, melyekkel több, mint 13 milliós nézettséggel rendelkezik – az egyik legmeghatározóbb alakja lett a dobosok világának. A táborra június 30-ig kedvezményesen lehet jelentkezni, és ha segítesz egy kicsit a promócióban, egy közel nyolcvanezer forint értékű ajándékcsomag is a tiéd lehet. 

Anika Nilles egyedi kompozíciókkal tarkított szólóelőadásait, workshopjait egész Európában, Kínában és Dél Amerikában is jól ismerik. Játékstílusát a fineszes technika és az extravagáns egyedi hangzás jellemzi. Mindezt testközelből tapasztalhatják meg a pálkövei dobtábor résztvevői, akik kiscsoportos, intenzív foglalkozásokon ismerhetik meg, hogyan fejleszti magát, vagy épp hogyan szerez zenét.

A rendezvényre – melyre június 30-ig kedvezményesen lehet jelentkezni – minden dobolni szerető és tanulni vágyó, haladó dobost várnak a szervezők. További információ az esemény Facebook oldalán, illetve a Meinl weboldalán, Facebookján és Anika weboldalán

A hír azonban itt nem ér véget, hiszen egy nyereményjátékot is hirdetünk a dobtáborral kapcsolatban. A Meinl és a szervezők mindössze egy kis segítséget kérnek a beharangozásban: a cikk Facebookos megjelenése alatt ajánld kommentben az eseményt azoknak az ismerőseidnek, akikről úgy gondolod, szívesen tanulnának Anikától. Természetesen meg is oszthatod a cikket, de utóbbi nem kötelező. A Meinl nem akármilyen nyereménycsomaggal hálálja meg a segítséget, hiszen a játékra jelentkezők között egy értékes, dobkiegészítőket, szerszámkészletet és pólókat tartalmazó ajándékcsomagot sorsolunk ki. 

A csomagban a következőket tartalmazza:

– Meinl MDPP Dynamic Pedal Pad (Pedálokhoz használható gyakorlópad) 
– Meinl BACON Cymbal Sizzler (Cintányérlánc) 
– Meinl Percussion Ching Ring – 6″ Stainless Steel (CRING)  (Lábcinre szerelhető tamburin / csörgőkarika) 
– Meinl Drum Honey (MDH) (“Dobméz” – tompító gél készlet) 
– Meinl Cymbal Tuner (MCT) (Hangoló mágnes – Benny Grab találmánya) 
– TAMA Practice Pad (TSP10) (Gyakorlópad) 
– Meinl Cymbals Professional Stick Bag (MSB-1) (Dobverő táska)
– TAMA Multitool (TMT9) (Szerszámkészlet) 
– Meinl T-shirt (S77-M) 
– TAMA T-shirt (TAMT003L

A játék jelentkezési határideje, akárcsak a kedvezményes jegyek igényléséé, 2018. június 30.-a, azaz a jövő hét utáni szombat. Másnap reggel sorsolunk, a nyertest közvetlenül ezután e-mailben értesítjük.

Kommentek

[gs-fb-comments]
37,441KedvelőTetszik
2,929KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló