Hirdetés
Hirdetés

Állomás – Itt a Görbe Bögre friss dala

Állomás címmel hozott ki friss dalt az alternatív, progresszív és pszichedelikus zenei hatásokat mixelő Görbe Bögre. A budapesti zenekar – Gerdesits Pál – gitár, Kaminszki Szergej – dob, Takáts Márton „Sapi” – basszusgitár, ének – jelenlegi felállásában 2021. őszében kezdett koncertezni, tavaly megnyerték az Öröm a Zene szigetszentmiklósi elődöntőjét, a Roxigetet, és azóta megfordultak már a budapesti klubok többségében és pár kisebb fesztiválon (Vagabond korzó, Roxiget, Arbaro) is. A most debütáló szerzeményt egyedi stílusban mutatták be:

Távirat a Görbe Bögre zenekartól

Kedves Emberek. STOP.

Eljoett az idoe. STOP.

Megerkeztuenk. STOP.

A GÖRBE BÖGRE zenekar nagy örömmel mutatja be Állomás című dalát, az ősszel megjelenő FÁTÓL a FÉNYT bemutatkozó kislemezéről. STOP.

A zenekar alternatív-progresszív-pszichedelikus elemeket ötvöző zenei világában az Állomás – hosszát és hangvételét tekintve – “slágeresebb” tételek közé sorolható, bár ennek eldöntésében a Mélyen Tisztelt Nagyérdemű segítségét kérjük. STOP.

A közelgő kislemez felvételéért és keveréséért Vitányi Dávid (Sorbonne Sexual) tehető felelőssé. STOP.

Hálánk örökké üldözni fogja. STOP.

Jó szórakozást és kellemes utazást kívánunk. STOP.

Köszönjük, hogy minket választottak. STOP.

A Zenekar”

 

A kislemezt szeptember 8-án mutatják be a Robotban, a méltán világhírű Marlboro Man zenekar társaságában. További infók a koncert Facebook-eseményén és a zenekar közösségi oldalán! 

Fotó: Schór Ádám

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,578KedvelőTetszik
2,997KövetőKövetés
1,960FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók