Hirdetés
Hirdetés

Állat – Premieren a TOTORO új dala

Új dallal jelentkezett a TOTORO, mégpedig egy speciális élő felvételbe csomagolva.
A zenekar az év elején rögzített egy studio sessiont Kirschner Péternél a Studio Lilyben. Ennek az anyagnak az első fecskéje az Állat.

A Lángolón legutóbb megjelent daluk idején még csak duóként szerepeltek. A tavalyi év viszont egy folyamatos átalakulást hozott a tagok életében életében, hiszen a Kollarics Anna-Kollarics Attila szerzőpáros kiegészült Dombi Dani dobossal, Szabadi Mózes elektromos- és Varga Ádám basszusgitárossal. 

Oda vezetett a zenekari fejlődés, hogy idén a Sziámi AndFriends előzenekaraként a TOTORO is bemutathatja portékáját a nagyközönségnek szerte az országban. Legközelebb éppen a Kobuciban, július 21-én. Érdemes ránézni a www.totorozenekar.hu oldalra, a blogjukon részletes összefoglalókat, helyzetjelentéseket találtok az együttes elmúlt, sűrű és izgalmas időszakáról.

Azonban ez az előzenekari lehetőség és mentorálás ilyen gyümölcsöket is hozott, mint a most megjelenő dal, és a jövő pénteken érkező live session album. Igen, június utolsó napján érkezik a tavaly megjelent első nagylemez, az Akvárium teljes zenekaros változata!

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,634KedvelőTetszik
3,002KövetőKövetés
1,960FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók