Hirdetés
Hirdetés

Akku – Premieren a Heavy Mountain Olympia harmadik dala és klipje

Lángoló Premier

Amit tudni kell a Heavy Mountain Olympiáról: a zenekar Borbás Máté Olivér (ének, gitár) és Szula Gergely (ének, dob) duója. Rock és pop zenei sémákra épülő dalokat írnak, de a progresszív rock, a metál, és egyéb gitárcentrikus alternatív zenei stílusok (shoegaze, emo, alt-rock) elemeivel egészítik ki ezeket. Dalszövegeiket tekintve egyaránt írnak magyarul és angolul is. A tagok középiskolás koruk óta ismerik egymást, többször próbálkoztak már ketten zenekart csinálni de ezekből örömzenélésen kívül sosem lett igazán semmi komoly, egészen egy évvel ezelőtt szeptemberig amikor a karantén előtt és alatt elkezdtek komolyabban próbálni. Ekkor nőtte ki magát egy számukra nagyon fontos szerelemprojektté a Heavy Mountain Olympia. A zenekar egy éven keresztül havonta ad ki egy-egy új dalt videoklippel együtt, amiből az egyik itt és most premierezik.

Borbás Máté Olivér:

Eddig két videoklipünk jelent meg (The Stars Like Dust, TV Show) és az Akku című dal sorban a harmadik. Ez az első teljesen magyar számunk.

A dal igazából magáért beszél; egyik délután próbára indulás előtt lemerült a Gergő kocsijában az akksi, így a parkolóban dolgozó portás nénitől kértünk segítséget, hogy be tudjuk bikázni az autót és el tudjunk indulni az “űrbe”, ami a valóságban a próbatermünket jelentette, de ez alatt mindenki az ért amit csak akar.

A videó alap ötletét a Gergő és én találtuk ki és egy jóbarátunk Dózsa-Juhász Máté (aki a The Stars Like Dust videoklippjét készítette) segítségével valósítottuk meg.

Itt az említett videóklip:

Itt a korábbi két daluk is:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,605KedvelőTetszik
2,965KövetőKövetés
1,330FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók