Hirdetés

Akkora bulit csapott a 12 éves DJ a sulija vécéjében, hogy elkobozták a felszerelését

Még hogy nem lehetne bulik. Dehogynem lehetnek, csak megfelelően fiatalnak kell hozzá lenni. A 12 éves, Manchesterben élő Cael Bell kihasználta, hogy az általános iskolák nem zártak be, így Snapchatre kitolta, hogy délben minden nyolc évnél idősebb fiút vár a St. Antony’s Catholic College egyik vécéjében egy kis zenés összejövetelre. A zene mellé volt ingyen üdítő és csoki is, szóval semmi akadálya nem volt egy jó kis csapatásnak.

Hirdetés

Fél óra múlva viszont lecsapott rájuk a hatóság (a tanárok), és feloszlatták a bulit, ráadásul el is kobozták Cael felszerelését, lemezjátszókkal, fényekkel együtt.

Ha valaki azt hinné, hogy Cael otthon is jól kikapott a fegyelmezettségéért, téved. Az anyja, Louise Bell kiírta Facebookra, hogy igazából csak nevetni tud az egészen, sőt, büszke a fiára, hogy egy ilyen szar évbe belevitt egy kis vidámságot, teljesen saját szervezésben. Persze haragudnia kéne rá, mégiscsak rosszalkodott, de nem tud, és Cael apja ugyanígy van ezzel.

Itt van egy kis ízelítő, hogy vereti a 12 éves DJ:

És hogy mi lett a felszereléssel? Azt nem tudjuk, de már gyűjtés is indult, amiben új cuccokra lehet adakozni Cael számára, hogy még több ilyen bulit tudjon csinálni.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,784KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
743FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk