Hirdetés

Aki ez után a 3 perc után is állatokon tesztelt kozmetikumot vesz, annak nincs szíve

Save Ralph, azaz Mentsük meg Ralphot címmel jött ki egy rövid animációs film Taika Waititi főszereplésével. Az animációs film főszereplője Ralph, aki egy kozmetikai termékeket kísérletező laborban dolgozik, a stáb pedig egy átlagos munkanapját követi végig. Ralph elmondja, hogy az egyik szemére vak, a füle folyamatosan cseng, mindene fáj, de mint mondja, ez a munkája, hiszen ha valakit megnyugtat az, hogy az új rúzsát vagy szemfestékét rajtuk tesztelték, akkor szükség van rá és a többi nyúlra.

Hirdetés

A kisfilmben olyan sztárok a közreműködők, és a kampányt olyanok támogatják, mint Ricky Gervais, Zac Efron, Olivia Munn, Pom Klementieff, Rodrigo Santoro vagy Tricia Helfer.

Nagyon fontos, hogy valóságos legyen Ralph története, mert számtalan igazi állatot képvisel, amelyek minden nap szenvednek

– mondta Spencer Susser, az animációs kisfilm rendezője.

A filmet életre hívó szervezet kiemeli, hogy a kozmetikai termékek állatkísérletei ellen emeli fel a hangját, és arra kéri az embereket, hogy szánjanak rá három percet, nézzék meg a videót, majd vásároljanak tudatosabban, mikor sminket, testápolót, szappant vagy más kozmetikai terméket választanak, és keressék azokat a márkákat, amelyek nem alkalmaznak állatkísérleteket.

Ez egyébként azért fontos részlet, mert nem mossa össze a problémát a gyógyszerkísérleteknél vagy más tudományos célból alkalmazott klinikai állatkísérletekkel, hanem a kisfilm csak a kozmetikai célú tesztelésekre fókuszál, vagyis hogy egy szappan vagy egy szempillaspirál miatt ne kelljen az állatoknak szenvedni.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,850KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
746FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk