Hirdetés

Akciós az új Tool-bakelit (a bolti ár is megjött) + jön az Opiate jubileumi kiadása is

Pár napja írtunk róla, hogy a Tool váratlanul kiadta 2019-ben megjelent lemezének vinyl verzióját, ami csudaszép dobozban tárolja az öt lemezen elterülő anyagot. Ahhoz, hogy valaki ezt megvegye, az kellett, hogy

  • tagja legyen a Tool Army nevű, tagdíjas rajongói klubnak
  • rendelkezzen VIP belépővel valamelyik amerikai koncertdátumra
  • és legyen felesleges 810 dollár a zsebében, ami magyar fizetőeszközben most olyan 266 ezer forint (pár napja ez még 10 ezer fronttal kevesebb volt, de azóta kitört egy háború).

A rajongók jól kiakadtak ezen, ezért a Tool gyorsan leakciózta a lemezt: most már csak 750 dollár, ami forintban most éppen 246 ezret jelent. Szóval olyan 20 ezer forintot engedtek. Így már megéri, az tuti. Egyébként azért is ilyen drága, mert dedikált. Elvileg dedikálatlan változatban majd áprilisban került a boltokba.

Ennél korábban, március közepén már kapni lehet majd az Opiate2 című anyagot, ami elvileg a deluxe kiadása lesz a zenekar bemutatkozó EP-jének, vagyis csak a címadó számnak lesz az újragondolt, bővített változata, egy filmmel kiegészítve. A tízperces filmet már március elsejétől lehet majd látni, a fizikai verzió március 18-án lesz elérhető blu-ray formátumban egy 46 oldalas könyvvel együtt.

Szóval a Tool egy harmincéves dalra készített inkább klipet, mint hogy valamit az új (több mint kétéves) lemezhez kiadjon. Mondjuk a legutóbbi videójuk is 15 éve készült, szóval ráérnek.

 

FRISSÍTÉS!

Április 8-án jelenik meg a fentebb tárgyalt doboz a világ lemezboltjaiban olyan 50 ezer forintos áron. A zenei tartalomban egy kivételével (Litanie contre la peur) az össze szám rajta lesz, amit a digitális verzión lehet hallani.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk