Hirdetés
Hirdetés

Ajánld a lakhelyed! – Csömör – Kirschner Péter (Takáts Eszter Beat Band)

Ezúttal Kirschner Péter, az Európa Kiadó, a Takáts Eszter Beat Band, és a Müller Péter Sziámi And Friends gitárosa mutatja be lakhelyét. Péter már több mint harminc éve fontos szereplője a magyar undergroundnak, hiszen nemcsak dalszerzőként és zenészként, de producerként és hangmérnökként is tevékenykedik. Emellett a fényképezés sem áll távol tőle, weboldalán rengeteg fotó található korábbi utazásairól. Így aztán nem meglepő, hogy néhány gyönyörű tájképet is küldött nekünk. Olvassatok tovább!

Hirdetés

aal_2000x150.jpgLátnivaló: A Csömöri horgásztó kellemes, és az eldugott, romos Laky Kúria is megejtő. De a legszebb látványt  a szántóföldek nyújtják naplementében, őzekkel, rókákkal, nyulakkal és egy-egy kósza lovassal, háttérben a távoli budai hegyekkel.

Tennivaló: A közeli erdőkben érdemes kirándulni, vagy a lovardákból kikért lovakon lovagolni. Lehet biciklizni a dombokon, sétálni a tó körül, ilyenek.

Ennivaló: A Zöldfa étterem egész jó, míg bent laktunk a városban, rendszeresen kijártunk ide biciklivel ebédelni. Mióta itt lakunk, én főzök és a legjobb csirke vagy halcurryt én csinálom a faluban, ez nem kérdés. És a helyi palacsintás király is én vagyok.

Hallgatnivaló: Néha egészen csodálatos művészek fordulnak meg nálam a stúdiómban, és ez néha ki is hallatszik, próbákhoz nyáron nem csukjuk be az ajtót, Danics Dóra vagy Takáts Eszter sokszor elcsíphető. De Gyenge Lali dobolása vagy Gryllus Vilmos gitározása is hallható néha, szerénységemről nem beszélve, elektromos gitáron zárt ajtók mögül is. A művházban is elég jó programok vannak, játszott már itt Palya Bea és a VHK, de innen indult a világhír felé a Hu-Rock együttes, szóval jó a felhozatal.

Ha kíváncsiak vagyok Péter további fotóira, katt ide!

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók