Hirdetés
Hirdetés

Agydaganattal diagnosztizálták Michael Boltont

Még a tavalyi év végén állapítottak meg agydaganatot Michael Boltonnál. A 70 éves, Grammy-díjas popénekes, aki eddig 75 millió lemezt adott el világszerte Facebook-bejegyzésben hozta nyilvánosságra betegségét, melyben elmondta, hogy a diagnózis után azonnali műtéten esett át, amiből jelenleg lábadozik, az aktuális koncertjeit pedig elhalasztotta.

Bolton így fogalmazott:

„Nem sokkal az ünnepek előtt derült ki, hogy agydaganatom van, ami azonnali műtétet igényelt. Hála a hihetetlen orvosi csapatomnak, a műtét sikeres volt. Most otthon lábadozom, körülvéve családom óriási szeretetével és támogatásával. A következő néhány hónapban a felépülésre fogom koncentrálni az időmet és az energiámat, ami azt jelenti, hogy ideiglenesen szünetet kell tartanom a turnézást illetően. Mindig az a legnehezebb számomra, amikor el kell halasztanom egy koncertet, és csalódást okozom a rajongóimnak, de ne legyen kétsége senkinek,  keményen dolgozom azon, hogy minél előbb felépüljek, és hamarosan újra felléphessek.

Több mint hálás vagyok mindazért a szeretetért és támogatásért, amit olyan nagylelkűen mutattatok nekem az évek során. Tudjátok, hogy a szívemben őrzöm a pozitív üzeneteket, és amint tudok, újabb friss hírekkel szolgálok nektek.”

Michael Bolton tavaly nyáron jelentette meg legutóbbi, Spark of Light című albumát, ami közel 15 év után az első olyan album, amelyen saját szerzemények szerepelnek.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,921KedvelőTetszik
3,039KövetőKövetés
3,380FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók