Hirdetés

Aerosmith koncertfilm az Urániában – játék

aerosmith10.jpgOktóber 25-én pénteken az egyik legnagyobb mai rocklegenda, az Aerosmith Rock For The Rising Sun című koncertfilmjét vetítik az Uránia Filmszínházban. A 2011-es japán turné hét helyszínén forgatott összeállításban karrierjük szinte minden jelentősebb állomásának dalai megszólalnak, többek között a Love In An Elevator, a Livin’ On The Edge, a Last Child, a Walk This Way, a Draw The Line, a Sweet Emotion vagy a Hangman Jury.

2011 őszén, noha megpróbálták a zenekart lebeszélni róla, az Aerosmith Japánba ment turnézni. A földrengéssel, szökőárral és az utóbbi évtizedek legsúlyosabb reaktorkatasztrófájával szembenéző országban rajongók tömege várta a Vissza a régi kerékvágásba elnevezésű turnéra érkező zenekart, hálából ők sikeres pályafutásuk legkülönlegesebb koncertjeivel ajándékozták meg a katasztrófák sújtotta közönséget.

A tizenhét számot felvonultató, közel kétórás koncertfilmen a teljes hosszukban elhangzó dalok között bepillanthatunk a kulisszák mögé is, átélhetjük a turné emlékezetes pillanatait.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
874FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló