Adrien Brody megmutatta, milyen zeneszerző

Adrien Brody főszereplőként, zeneszerzőként és énekesként is feltűnik egy reklám erejéig. A sajtóközlemény szerint annyira megihlette a kampány, hogy felajánlotta, hogy remixeli a zenét is.

Az elmúlt időszak újra felélesztette a zene és a zenélés iránti szeretetemet, a beatek készítése régi szenvedélyem. Részben ezért is izgatott ez a kampány. Élveztem, hogy zeneileg is hozzáadhattam a reklámhoz, sőt kihívás elé is állítottam magam azzal, hogy el is énekeltem a számot

– mondta Brody, aki úgy tűnik, hogy annyira megsínylette az elmúlt másfél év bezártságát, hogy már egy reklámfelkérés is ennyire felvillanyozta. A reklám egyébként arra inspirálja a nézőket, hogy találják meg belső motivációjukat, álmodjanak nagyot, és osszák azt meg a világgal is.

A végén nemcsak színészi kvalitásait, de magyar származását is megcsillogtatja, mikor minden Magyarországra érkező turista leggyorsabban feladott kihívását abszolválja, és látszólag könnyedén mondja ki, hogy „egészségedre”.

Brody édesanyja, Plachy Sylvia fotóművész 1956-ban emigrált az Egyesült Államokba.

A legnagyobb hatással édesanyám és édesapám voltak rám, akik fáradhatatlanul dolgoztak, és arra bátorítottak, hogy mindig legyek hű önmagamhoz és álmodjak nagyot

– mesélt szüleiről a színész, aki eddigi munkássága során több alkalommal működött már együtt magyar alkotókkal. Ő játszotta például a főszerepet Antal Nimród rendező 2010-ben bemutatott, Ragadozók című filmjében. 2013-ban pedig több héten át Budapesten tartózkodott a – szintén magyar származású – Harry Houdini életét bemutató sorozat forgatása idején.

A Johnnie Walker reklámfilmjét itt lehet megnézni a Youtube-ra bejelentkezett felhasználóknak.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,988KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés