Hirdetés
Hirdetés

Adj király katonát – Premieren az Anna and the Barbies korábbi dala új köntösben

Lassan egy éves az Adj Király Katonát című lemez, ami az Anna and the Barbies zenekar nyolcadik stúdióalbuma. A lemezmegjelenés kapcsán még tavaly készítettünk egy interjút a zenekar énekesével, Pásztor Annával, aki bővebben beszámolt a dalok születéséről. Mostanra pedig megérkezett a lemezen már megismert Adj Király Katonát! címadó dal akusztikus feldolgozása is, amiről a zenekar így mesélt:

„Egy zenekarnak az igazi lelkét akkor lehet megtapasztalni, amikor élőben játszanak. A közös játék, az összhangzatok, az együttlét adja meg a komplex, gyémántszerű formáját a dalnak. Ritka az az eset, amikor ehhez gyönyörű vizuális anyag is készül. Ez a session azért különleges, mert egyszerre videóklip és koncertfelvétel.”

Hirdetés

Pásztor Anna bővebben ezt mondta a felvétel különlegességéről:

„A patinás, nagy múltú Pannónia Stúdió meghitt falai között, a Light Session stúdiójában zenélt együtt a banda, fülig érő mosollyal vettük fel a számokat. Az egyik leggyönyörűbb dal, az Adj Király Katonát! a béke Himnusza legutóbbi, nyolcadik albumunkról. Amiben speciális még ez a felvétel, hogy egy akusztikus átdolgozást álmodtunk meg rá. Vághy Tomi zongorán, Pásztor Sámuel, a testvérem akusztikus gitáron, furcsa, hibrid dobokon Balasi Ádám, valamint Hernádi Dávid is a legpuhább hangzását hozta elő erre a dalra. Az álomszerű képi anyaghoz Kerényi Virág ékszerdobozhoz hasonlatos ruha-kreációját álmodtam meg, amit saját smink és haj ötlettel egészítettem ki.”

A zenekar december 15-én tartja az idei év utolsó Anna and the Barbies-koncertjét, az A38-on. Részletek a koncert Facebook eseményénél, és a zenekar hivatalos Facebook oldalán találhatók. Jegyek még kaphatók!

Az átdolgozott dal pedig alább megtekinthető:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,995KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók