Hirdetés

AdBlue lett az új iPhone a Black Friday-on

Idén november 19-én lesz a Black Friday az Emag és az Extreme Digital univerzumában (hivatalosan november 26-ra esik egyébként a hálaadás utáni péntek). Ez lesz az első olyan alkalom, hogy a két cég nem egymás ellen, hanem együtt tartja az akciós napját.

Hogy néhány év alatt mennyire átértékelődtek a vásárlási preferenciák és a kereslet, az bizonyítja, hogy már nem az akciós Play Station és iPhone a hívószó, még csak nem is valamilyen tévé vagy mosógép, hanem az, hogy

lehet majd AdBlue-t kapni.

Ha valaki lemaradt volna, ez egy olyan adalék, ami egy rakás autóhoz szükséges lenne, viszont iszonyatosan nagy hiánycikk, és aranyárban mérik ott, ahol mégis van. De lesznek téligumi-szettek is, belföldi utazás meg persze a szokásos háztartási gépek, elektronikai cikkek és használati cikkek is. Újdonság viszont, hogy idén akciós ingatlanokat is lehet majd vásárolni, így ha azt sikerül megszerezni, rögtön el is lehet kezdeni a berendezkedést is, már ha valaki kellően korán ébred, és még a dátum előtt beállítja a fizetési adatait, hogy ne veszítsen időt ezzel is, illetve szerencséje van, és az előtt rá tud nyomni a vásárlásra, mielőtt mások elhappolnák előle a termékeket.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

37,337KedvelőTetszik
2,909KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk