Hirdetés

A Vad Fruttikat is lehet VIP-ból nézni a PaFén


Az már eddig is biztos volt, hogy a Subscribe és a Magna Cum Laude koncertjét megtekintheti 100-100 szerencsés ember a Pannónia Fesztivál nagyszínpadának lelátójáról. Most a szervezők egy újabb nevet hoztak nyilvánosságra, így a Vad Fruttik rajongói közül is százan számíthatnak egy ilyen testközeli bulira.

Idén ugyanis az óriásszínpad két oldalán a szervezők kialakítanak egy-egy PaFe-Lángoló Gitárok VIP Teraszt. Területe egyenként 40 négyzetméter, és fél méterrel a színpad fölé magasodik. E két terasz ad helyett a kiválasztottaknak. A szerencsések pár méterre lehetnek minden nap egy zenekar élő show-jától. A Subscribe, a Magna Cum Laude és a Vad Fruttik mellett még két együttes kerül a „VIP-listára”, nevüket a jövő- illetve az azt követő héten hozzák nyilvánosságra a szervezők.

Aki szeretne az exkluzív helyszíneken ott lenni, nincs más dolga, mint május 20-ig belépőt vásárolnia. Utána a Pannónia Fesztivál facebook oldalát kell lájkolni, majd a terasz@pannoniafesztival.hu címre egy üzenetet kell küldeni, benne a saját nevével, a jegy sorszámával, és a zenekar nevével, amit meg szeretne tekinteni. A szervezők május 20. után húzzák ki az 5×100 nyertest. 

Kommentek

37,440KedvelőTetszik
2,901KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló