Hirdetés

A Sziget bebizonyította, hogy korlátok csak a fejünkben léteznek – Dokumentumfilm készült egy kerekesszékes fesztiválozóról

unnamed_9.jpg

“A Sziget megváltoztatta az életemet, ez a kedvenc fesztiválom és kedvenc helyem a Földön.” – mondja Gal Mizrachi. A kerekesszékes fiatalember akkor vált világhírűvé, amikor az idei Sziget Nagyszínpadán – a zenekar bíztatására – a földhöz vágta a Foo Fighters frontemberének gitárját. Gal idei szigetes fesztiválozásáról az osztrák Das Rund Filmproduction egy dokumentumfilmet készített Wheels of Madness címmel, amit nemrég mutattak be Bécsben.

A film főszereplője, Gal Mizrachi, egy 33 éves izraeli srác, aki 2015-ben járt először Szigeten, és azóta minden évben visszatér. Az elmúlt években a Sziget kedvencévé vált. Erről így beszélt: 

Itt sokat tanultam meg magamról, az emberiességről, a kedvességről, a barátságról és sok új zenét ismertem meg köszönhetően a világ minden tájáról érkező előadóknak.

Gal évközben multimédiát oktat Tel Avivban, de alig várja a következő fesztivált. Véleménye szerint a Szigetnek köszönheti, hogy jobb emberré és sokkal jobb baráttá vált. Ahogy ő mondta: 

A Sziget bebizonyította, hogy korlátok csak a fejünkben léteznek. 

A dokumentumfilm teljes egészében megtekinthető a Youtube-on. 

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
827FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló