Hirdetés

Klipmegosztás extra: a rossz új Depeche Mode-klip

Van új Depeche Mode-klip, ami Magyarországon mindig nagy esménynek számít, mint bármi, amit Dave Gahanék csinálnak. A nyilatkozatoknak megfelelően a Wrong elég retró lett, gitárt alig hallani, a helyére viszont odakerült jól megszokott fapados megszólalású dobgép, meg analóg szinti. A dal kezdése tiszta rícsáuttácsfész, de aztán jön a meglepően középtempós, ebből a szempontból kicsit Songs of Faith and Devotion-korszakra hajazó dal – pluszban mintha éreznék egy kis Kraftwerket is.

A klip maga Patrick Daughters munkája (többek között az Interpolnak is dolgozott már), és annak ellenére, hogy New Yorkban forgatták, szépen hozza azt a fílinget, amiért a búslakodásra bármikor hajlamos Kelet-Európa képtelen túllépni ezen a zenekaron. Természetesen most is szerepel a videóban autó, esetünkben épp hátrafelé megy, és a sofőrnek nincs beleszólása az irányításba (öhm, Radiohead – Karma Police…).

A zenekar legelvetemültebb rajongóinak ugyanakkor intő jel, hogy ezek szerint ez az egyik legnagyobb sláger az áprilisban megjelenő új lemezen, mivel múltidézés ide vagy oda, finoman szólva nem egy Enjoy the Silence-ről beszélünk…

Kommentek

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Fehér babák – Premieren a Folkfonics Cseh Tamás-feldolgozása

Cseh Tamás és Bereményi Géza dalszerző páros nagyjából hasonló korban alkotta meg a Fehér babákat, mint amilyen idősek a Folkfonics zenekar alapítótagjai voltak a...

A zenehallgatás rosszat tesz a természetnek

A vinyl lemez sem környezetkímélő, de a streaming évről-évre jobban megterheli a Földet.

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.

Koncertlemezt ad ki az Arctic Monkeys, karitatív célból

Minden bevétel a War Child UK-nek megy.

Ingyenes Spotify online workshop a Spotify embereivel

Hogyan működik a Spotify algoritmusa? Hogyan tud egy dal bekerülni egy Spotify playlistbe? Mire jó a Spotify For Artists fiók?