Hirdetés

A pécsiek és a kassaiak idén ingyen mehetnek a Hegyaljára

Egy különösnek mondható bejelentést tettek a mai napon a Hegyalja Fesztivál szervezői: a rendezvény 2012-től minden évben vendégül látja egy határon túli és egy magyar város lakóit, akik ingyen fesztiválozhatnak Tokajban. Első alkalommal a 13. Hegyalján Pécs és Kassa lakóinak kedvezett a szerencse. A két város lakói számára a idén a lakcímkártyájuk a belépő a fesztiválra, valamint többek között az Everlast, az Enter Shikari, a Stereo MC’s, a DJ-szettel érkező Pendulum, a Parov Stelar Band, az Arch Enemy, az Exodus, a Kiscsillag, a 30Y és a többi, összesen több mint 200 magyar és külföldi fellépő koncertjére, fellépésére Tokajban, a Tisza-parton.

Európa 2010-es és 2013-as Kulturális Fővárosának lakói a négynapos megzenésített nyaraláson nem csak a koncertekkel, a strandolással, és a hajnalig tartó bulizással tölthetik az idejüket, de tapasztalatot is cserélnek majd az uniós szerepről is.

A Hegyalja 2012-es felelősségvállalásának jegyében a pécsieknek és kassaiaknak szóló meghívás nem az egyetlen kezdeményezés. Indul a Hegy’ Karriergyár, ami lehetőséget teremt az állást, illetve gyakornoki helyet kereső fesztiválozók és a munkáltatók, munkaközvetítők, valamint az egyetemek, főiskolák és a leendő hallgatók, pályáztatók és pályázók, helyi vállalkozások és nagyvállalatok találkozására. Nyakkendő nélkül, kötetlenül.

Folytatódik a fesztivál zöld szerepvállalása is, a szervezők közleménye szerint a fesztivál a fesztiválozókkal együtt idén is mindent megtesz azért, hogy óvja a világörökségi helyszínt, hiszen ahogy mondják "a fenntartható hegyaljázás határon innen és túl is minden hegyaljás közös ügye".

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
877FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló