Hirdetés

A Mikulás titkos élete – The Joystix klippremier

the_joystix.jpg

Ugyan külföldön nagy hagyománya van a rockosított karácsonyi slágereknek, elég ha csak a Ramones-ra, vagy a Bad Religion pár évvel ezelőtti lemezére gondolunk, Magyarországon már jóval ritkább az ilyesmi, de az új lemezére készülő székesfehérvári The Joystix előhúzott a kalapból egy igazi karácsonyi slágert így két héttel az ünnepek előtt. Premier a hajtás után! 

 A zenekar frontembere, Szöszö így foglalta a dal és a videó megszületésének körülményeit.  

A Rock FM 95.8 megkeresett minket, hogy mi lenne, ha írnánk számukra egy karácsonyi dalt? Először elgondolkodtunk, hogy mennyire illik ez hozzánk, de aztán jöttek az ötletek és megszületett egy cseppet sem klasszikus karácsonyi dal, ami szerencsére a rádiónak is tetszett. Annyira hozzánk nőtt ez a szám, hogy elkezdtük törni a fejünket a klipesítésen, és jött egy egyszerű, de mégis kézenfekvő ötlet, hogy nézzük meg, mi történik akkor, ha a Mikulás leadja a műszakot és elmegy bulizni egyet! Szerencsére a hazautazás előtt még sikerült elkapnunk és lecsábítani a forgatásra Miki bát. Szerettük volna megidézni a kilencvenes évek karácsonyi családi VHS-videóinak szellemét, és ez szerintünk sikerült is.

Nincs más hátra, jöjjön a dal, és törjön meg a csendes éj! 

A zenekar legközelebb december 29-én lép színpadra a Sportalsóban, Esztergomban, az ØRDØG és az Allsuckall társaságában! További információk a koncert Facebook-eseményén és a The Joystix Facebookján

A cikk megjelenését a Hangfoglaló Program támogatta:

nka_hangfoglalo_logo_650.png

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
872FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló