Hirdetés
Hirdetés

A Middlemist Red a világ legígéretesebb zenekarai között

A Deezer szerint legalábbis, de amúgy mi is bírjuk a nagyon fiatal pszichedelikus rockzenekart. Biztos ez tűnt fel a streamingszolgáltatónak is, akik most négy zenekart választottak ki 182 országból, hogy versenyezzenek egymással a Young Guns programban. Ebben a négyben van benne a Middlemist Red. A győztes zenekar az lesz, amelyiket a legtöbben hallgatják meg a következő három hét alatt Deezeren.

A Deezer szerkesztőinek az volt a lényeg, hogy az adott csapatnak ne legyen kiadója, de olyan egyedi legyen a hangzásuk, amit érdemes a nagyvilágnak is megismerni. Szerintük a Middlemist Red ilyen, akiknek itt a Lángolón volt tavaly az EP-premierjük. Azóta az Index alternatív dalversenyét, A Számot is megnyerték. A négyesnek a Ransom Collective nevű Fülöp-szigeteki indie folk zenekarral, a kanadai hip-hop formációval, a The Postrerzzel és a Costa Rica-i San Jose-ban őshonos pop-punk bandával, a Monte-val kell versenyeznie. Mind a négy zenekar most debütál a Deezeren, a győztes pedig az lesz, akinek a legtöbbször játszották le a dalait.

A játékszabályok a Deezer applikációhoz:

– 1 hallgatás 1 pont
– 1 szám hozzáadása a kedvencekhez 3 pont
– 1 szám hozzáadása egy lejátszási listához 3 pont
– az album hozzáadása a kedvencekhez 5 pont
– az előadó hozzáadása a kedvencekhez 10 pont

A rajongók legközelebb a zenekar első koncertjének egyéves évfordulóján találkozhatnak a Middlemist Reddel, a Run Over Dogs és a Néhai Bárány társaságában, június 14-én, az A38 Hajón

Advertisement
38,987KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló