Hirdetés
Hirdetés

A Margaret Island, Jumodaddy és a Punnany Massif-os Felcser Máté írta az EFOTT idei himnuszát

Egyrészt úgy néz ki az EFOTT megállapodik. Ez azt jelenti, hogy a belátható jövőben mindig Velencén tartják majd a fesztivált a sok évtizedes utaztatás után. Idén ez július 12-17-ig lesz majd, ahol biztos milliószor lemegy majd az EFOTT himnusza, amit a Margaret Island zenekar, az Irie Maffiából is ismert Jumodaddy és a Punnany Massif-os Felcser Máté írt és ad elő. (A képen a zenészek mellett még Buda Márton műsorvezető és Maszlavér Gábor EFOTT-főszervező szerepelnek.)

Az EFOTT számomra az izmos szabadságról szól, ahol különböző karakterek találkoznak, engedik el magukat, hiszen a fesztivál egész hangulatának van egy sajátos világa, ami magába zár.  Szövegében és dallamában is ezt kívántuk visszaadni, megjelenítve egy könnyed nyári szerelemet, egy fesztiválos fellángolást.

Hirdetés

– mondja a Punnany Massif egyik frontembere, aki a Csak szabadon szlogenről a vétkezzünk büntetlenül életérzésre asszociál. A szöveg egyébként a Margaret Island énekesnőjének, Lábas Vikinek a tapasztalatiból is merít,

A dal alapjaiért JumoDaddy felelt. Ebben az elektronikus és az akusztikus betétek egymást kiegészítve jelennek meg.

A Feszt szerelem egy nagyon modern, fiatalos dallamvilágot formál, egy igazi nyári dal, ami előrevetíti 2016 zenei divatirányzatát.

A dalhoz klip is készült miki357 rendezésében:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,988KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók