Hirdetés
Hirdetés

A legszebb tévedésünk – Itt a Magashegyi Underground legújabb dala és videóklipje

mu_csoportkep_mh57054_900x600.jpg
Legújabb dalára forgatott fekete-fehér hangulatklipet Galler András “Indián” csapatával a Magashegyi Underground. A legszebb tévedésünk egyszerre szomorkásan hátradőlős, és közben mégis derűsen életigenlő hangulatával kitűnő filmzenéje lehet az elkövetkező heteknek, a bő három perc alatt pedig akár el is merenghetünk a kevés szóval is sokat üzenő, versszerű szövegen. Premier a hajtás után! 

A dal, melynek szövegét Hujber Szabolcs írta, arról szól, hogy vannak az életben olyan pillanatok, amikor jobb fejest ugrani és nem gondolkodni előre a lehetséges következményeken, ami általában a szerelemre igaz. A klip ennél is tovább megy, kitágítja a dal horizontját, az élet egésze irányába: arról a derűről szól, amit a szabadság jelent, akkor is ha nem ismerhetjük előre sem a váratlan örömöket, sem a bánatot, amit magával hoz majd.

A Toldi Miklós dalszerzői és produceri munkáját dicsérő új szerzemény, amellyel a zenekar most is arra törekszik, hogy egy lépéssel a kor előtt járjon, szintén ezt a kettősséget hordozza magában: melankolikusan optimista, progresszív popzene. Bocskor Bíborka, a zenekar énekesnője így mesélt a dalról, és az azzal kapcsolatos érzéseiről: 
Számomra ez a dal olyan, mintha tükörbe néznék, de most ez a tükör nem csak a jelenlegi pillanatot, hanem az összes múltbeli tükörbenézést mutatná egyszerre. A gyönyörűséges Tisza-tónál forgattunk, többedmagunkkal: tavirózsák, vakvarjúk, felhők társaságában, a nap narancssárga elköszöntéig, ami fekete fehéren nem csak átsejlik, de át is jön. Profi csapattal dolgoztunk, baráti hangulatban!
Nincs más hátra, jöjjön a dal és a videó!
 

A csapatot a mozgalmas szezon zárásaként szeptember 7-én Pákozdon, 12-én Budapesten a Kobuci Kertben, valamint 22-én Mogyoródon lehet elcsípni. Utána viszont gőzerővel nekiállnak dupla A38-as nagykoncertjük előkészületeinek, ahová két eltérő műsorral készülnek: november 1-én szeánsz, november 2-án hangos koncerttel örvendeztetik meg rajongóikat. További információk a zenekar Facebookján. Bocskor Bíborkával készült tavalyi interjúnkat itt olvashatod

A poszt megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650.png

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló