Hirdetés

A leglazább svéd death metálosok most sem hazudtolták meg magukat

entombed-e1455829575630.png

Hivatalosan a hónap végén érkezik az Entombed A.D. Dead Dawn címet viselő új anyaga, és ha legalább úgy sikerült, mint az előző lemez, akkor szélesen fog mosolyogni mindenki. LG Petrov és barátai jó szériában lehetnek most, mert a Back to the Front óta még csak vagy másfél év telt el, és a The Winner Has Lost című dalra készült klip is azt tanúsítja, hogy vagy remek hangulat uralkodik a zenekarban, vagy a svéd rosszarcúak a skandináv színjátszás rejtett tartalékai.

Aki látta már korábban az elődzenekar* Entombed egy-két klipjét, annak persze nem meglepetés, hogy korábban is sikerült már néhány hasonlóan eredeti, tréfás forgatókönyvvel előhozakodniuk. A méltánytalanul kevésszer emlegetett Same Difference nyitódalához készített kisfilmje már ez elején felejthetetlen pillanatokban részesíti a kedves nézőt, pláne kicsi később, amikor a derék énekes által alakított karakter a tetkószalonban rábök az első mintára a katalógusban. A pár évvel később készült I for an Eye klipjében látott bicikliverseny, és a kertvárosi kertészkedőket alakító tagok ábrázata szintén óriási klasszikus. Nézzük is hát végig mindet, garantáltan jobb kedvvel telik el a hét utolsó munkanapja utána!

*Legalábbis jogi szempontból elődzenekar, valójában mindenki tudja, hogy ez ugyanaz a csapat, csak kilépett, vagy kirúgódott az utolsó tag, akié a név volt. De kit érdekelnek az ilyen hülyeségek?!

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
845FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló