Hirdetés

A “legjobb ír banda a U2 óta”-koncert a Petőfin

Péntek esténként tisztességes emberek sörözni mennek a haverokkal, vagy ha mégsem, akkor is valahova otthonról el. Azoknak, akik ezt ma este valamiért mégsem így teszik, most szólunk, hogy az MR2 nem túl fantáziadúsan Elevennek nevezett műsorában este tizenegytől éjfélig a mostanában nagyon menő ír The Script zenekar egyik, az SWR3 német fesztiválon rögzített koncertje lesz hallható.

A The Scriptről annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy hárman vannak, és bár annak ellenére, hogy ezen a néven már 2001-től zenélnek (sőt, My Town néven már 1996 óta), debütáló albumuk csak tavaly augusztusban jelent meg, igen nagy sikerrel, olyannyira, hogy sokaktól rögtön megkapták az elég ambivalensen csengő, a "legjobb ír banda a U2 óta"-címet. Hazánkban nem mondható, hogy egyelőre túl sokan ismernék őket, bár egyes dalaikat előszeretettel játssza például az MR2, valamint pár egyéb rádió. Zenéjüket ők maguk kelta soulnak nevezik, amin nagyjából azt értik, hogy könnyed rock elemeket ötvöznek hiphoppal, rnb-vel, soullal, ilyesmivel, mindez pedig kiadójuk szerint olyan, "mintha csak a U2-t és Timbalandet kereszteznénk, vagy Sting dalait remixelné will.i.am".

Bármilyen hülyén is hangozzon ez, szerintünk mindenképpen érdemes meghallgatni, hogyan is zenéltek az arcok a SWR3 fesztiválon.

Ezen kívül azt már csak mellékesen jegyezzük meg, hogy debütáló albumukon hallható egy If You Seek Kay című dal, amit ezúton szeretettel ajánlunk Britney Spears producereinek és dalszövegíróinak figyelmébe.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
873FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló