Hirdetés

A kiadója is a Nirvanát ünnepli

A Nirvana Nevermind lemeze pár hónappal a szeptember 24-ei megjelenés után olyan gyorsan kelt el milliós példányszámban, hogy azt még a zenekar is alig tudta felfogni (Dave Grohl nyilatkozata). Rövid lappangás után minden albumon dolgozóra romlott a siker, ami kb. ugyanilyen gyorsan múlt is el, mikor Kurt Cobain pár évvel később főbe lőtte magát. Maradt tehát a zenekar hagyatéka, amiben a legfontosabb szerepet természetesen a Nevermind játssza. A lemezt Cobain nem szerette, de volt helyette több tízmillió rajongó, aki megtette helyette. Na meg imádta a kiadó is, ami most többfajta verzióban dobja piacra ismét az albumot. Nézzük részletesen mihez is juthatunk hozzá szeptember 27-től!

Alapcsomag: a Nevermind lemez, remaszterelve.

Deluxe kiadás: az alapcsomag, plusz egy másik lemez, amin olyan b-oldalas dalok vannak, mint az Even In His Youth, az Aneurysm, a Curmudgeon, illetve a kislemezekhez csapott pár koncertfelvétel, köztük egy Wipers-feldolgozással.

Super deluxe kiadás: a deluxe csomag, plusz 4 további CD, rajtuk egy 1990-es stúdió session, amin még Chad Channing dobol, egy 1991-es tavaszi próba felvétele, már Dave Grohllal, pár BBC sessionsös felvétel szintén 1991-ből, 11-dal alternatív, előzetes keveréssel, illetve a Live At The Paramount Theatre koncert, ami DVD-n is a csomaghoz tartozik. Mindez persze különleges, díszcsomagolásban, sok-sok képpel a zenekarról.

Van még egy négylemezes vinil kiadás, amin a DVD hanganyagán kívül minden felvétel megtalálható, illetve a koncert DVD megjelenik külön is Live At The Paramount Theatre címmel.

FRISSÍTÉS 2021.09.24. Természetesen most is kijött, még szuperebb csomagban.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk