Hirdetés
Hirdetés

A kannibálok titkos élete

monstrosity_CG.jpg

Ahogy az új lemezről írt cikkben is olvasható, a Cannibal Corpse zeneileg hosszú évek óta egy jól behatárolt világban mozog. Ugyanakkor a tagok egyéb megmozdulásai sem érdektelenek, mivel esetenként itt mást is hallhatunk tőlük, mint amit az anyazenekarban megszokhattunk tőlük. Vagy annyira mégsem?

Nevermore – 42147

Pat O’Brien gitáros a kilencvenes évek második felében egy lemez és egy EP erejéig a Nevermore sorait erősítette. A seattle-i heavy metal csapat legjobb lemeze a Politics Of Ecstacsy volt, emberünk már itt letette a névjegyét néhány kitűnő szólóval, mint például ebben a dalban, ahol az első verze után ereszti meg a kezét.

Blotted Science – Synaptic Plasticity

Alex Webster Ron Jarzombek gitárossal karöltve gründolja a Blotted Science nevű instrumentális projektet, amely eddig egy teljes nagylemezt és egy EP-t jelentetett meg. A The Machinations Of Dementia albumot ajánljuk az olyan muzikális perverziókra nyitott olvasóknak, akik kedvelik az instrumentális death metalt páratlan ritmusokkal és jazzes betétekkel fűszerezve.

Malevolent Creation – Homicidal Rant

Rob Barrett gitáros 1997 és 2006 között olyan zenekarokban múlatta az idejét, mint a Malevolent Creation és a HatePlow. Bár a Cannibalben inkább másodhegedűs poszton játszik, a Malevolent Creationben kifejezetten szólógitárosként tevékenykedett, amire kitűnő bizonyíték az Envenomed lemez nyitószáma. Emellett ha valaki kedveli a thrash-es ízű death metalt, érdemes belehallgatnia eredeti zenekara, a Solstice egyetlen lemezébe, ahol a vokálokért is ő volt a felelős.

Mostrosity – Imperial Doom

A Monstrosity a floridai death metal vonal egyik méltatlanul kevéssé ismert csapata. A Lee Harrison dobos által vezetett, elvileg máig aktív banda első lemezén a kannibálok jóvágású frontembere, Corpsegrinder hallatja tinibugyinedvesítő orgánumát.

Advertisement
39,010KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,620FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló