Hirdetés
Hirdetés

A hét dala (Lynyrd Skynyrd – Simple Life)

Úgy tűnik, hogy sorra tűnnek fel a rockzene nagy öregjei ebben az egészen más XXI. században, mintha csak próbára akarnák tenni magukat. A Lynyrd Skynyrd is egy olyan zenekar, aminek egy dalát mindenki ismeri, Sweet Home Alabama. Hogy mit keres most a zenei világban a soktagú gárda, az kérdés, legalábbis addig, amg meg nem hallgat valaki tőlük egy új dalt, mint például a Simple Life címűt. Ez a zenekar újra a rádiókban akar szólni. Mindehhez a Roadrunner minden támogatást megad, a körítés, az image tökéletesen profi.

Maga a dal egy olyan amerikai rock dal, amiben vagány angolsággal énekelnek, a gitár úgy szól, mintha a country nem csak amerikai népzene lenne, és van szóló, meg jó refrén. Öregnek a képek alapján lehet nevezni a társaságot, de ez ugyanolyan zene, mint amit az átlag amerikaiak a rádióban hallgatnak. Nem egyértelmű, hogy a Simple Life a legjobb-e a lemezen, de mindenesetre hallgatható, szórakoztató, és nem tűnik hiteltelennek sem.

A dal hangzásban még nem is annyira idézi a XXI. századot, a Still Unbroken viszont álomszerűen, töményen szól, és itt a torzított gitár is a helyén van. Érdemes hát meghallgatni a God Gunst, van esély rá, hogy ugyanilyen jó lesz.

Advertisement
39,010KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló