Hirdetés
Hirdetés

A hét dala (Baby Bone – Angyalszív)

Az újkígyósi Baby Bone immár tíz éve adta ki előző lemezét Global címmel. Közben persze demoztak, koncerteztek is ritkán, de nem volt túl aktív a zenekar. Most egy új lemezt készítettek, Supernova címmel, ami hamarosan megjelenik, így most meg is hallgatjuk róla az első nyilvánosságra hozott dalt, ami hasonló, mint a korábbi anyagok. De az milyen?

Könnyen elképzelhető, hogy a Baby Bone nem sokaknak mond valamit, ezért érdemes belefülelni a dologba. Szerencsétlen módon grunge, aminek lehet a stílust nevezni, de ragaszkodjunk inkább a rock-hoz. Az Angyalszív alapján az új lemez pörgős és bizonyos szempontból felszabadult lesz, de továbbra sem felhőket kergető, vidulós a zenéjük.

Maga a dal egy jól kidolgozott dallam köré épül fel, amit rögtön az elején zongorával hallunk, majd érkezik a többi hangszer. A zene hangulata (itthonról) a jobb napokat is megélt Black-Outot idézi, és bizony ez a dal jobb is, mint amik az utolsó Black-Out-anyagon voltak. Egyszerű srácokból áll a Baby Bone, sok furcsa gondolattal. "a világ fonákjára telepedett üzletembereknek, politikusoknak és hétpróbás gazembereknek üzenő, pozitív energiákat is adagoló, pokolból és égből gyúrt képekkel teli szövegek. " – mondja Rákóczi Antal énekes. Érdekes lesz ez az új album.

Advertisement
39,005KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló