Hirdetés

A harag nem múlik könnyen – Itt a Bloodiest új szöveges videója

bloodiest_promo_heads.jpg

Már bő nyolc év telt el azóta, hogy megjelent a punkos crust/grind metálban jeleskedő Bloodiest első anyaga, az I Told My Wrath, My Wrath Did End, amelyen a galeri bő tizenöt percben darálta le mondanivalóját a világ aktuális állásáról. A mennyiségi termelés azóta sem jellemző a csapatra, azonban most új életjel érkezett tőlük az Age of Fury című dal formájában, amelyhez egy szöveges videó is készült. Premier a hajtás után!

A Bloodiest tagjai az elmúlt években szétszéledtek szerte a világban, mindenki intézte a saját ügyeit, ki erre, ki arra. Azonban, ahogy ez minden jelentősebb családnál szokás, most ismét eljött az ideje annak, hogy egy asztalhoz üljenek. Ennek első terméke az Age of Fury, melyről a bandavezér, Carra Gigante osztotta meg velünk a legfontosabb tudnivalókat:

Az Age of Fury a vihar előtti hosszú csend végét jelzi. Már rég itt volt az ideje annak, hogy ismét csinálunk valamit közösen, és mielőtt a világ elé tárnánk friss gondolatainkat, jelezni akartuk, hogy hamarosan visszatérünk. Ezúttal mindenki a saját műhelyében dolgozott a friss témákon, amit aztán régi bűntársunk, Varga Zoli öntött végleges formába a Song Song Production stúdióban. Sajnos a Dal jelentkezési határidejéről lecsúsztunk, így nem mi képviseljük majd Magyarországot a döntőben, viszont az új szám meghozta a kedvünket a további közös munkához, amelynek a gyümölcse lassan, de biztosan ott érik mindenkiben.

A Bloodiest jelenleg egyfajta alkotóközösségként dolgozik, mindenféle kötelezettség és határidő nélkül. A szervezetben jelenleg itt van velünk két énekes, Anders Von Doom és Alejandro La Falta De Tiempo, Sargento Garcia basszusgitáros, Krieg und Krieg dobos, Cuervo De Siembra gitáros, és jómagam, Carra Gigante, aki gitárosként és vokálosként közreműködöm. Feltett szándékunk, hogy a csapat erejét hamarosan egy teljes új anyagon is megörökítjük!

Annyi biztos, hogy az új dal mindenképpen érdekes lehet azoknak, akiknek szimpatikus volt a Bloodiest első anyaga, hiszen a Napalm Death, Brujeria, Nailbomb, illetve régi Sepultura metszéspontján mozgó csapat továbbra sem tagadja meg korábbi önmagát és hatásait. Az első EP-ből néhány példány még akad náluk elmondásuk szerint, aki szeretne egyet, érdeklődjön a Bloodiest Facebook-oldalán!

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló