Hirdetés

A halászok hazaérnek – Grand Mexican Warlock a S(o)un(d)city Szegedben

gmw_foto_szeged1.JPG

Hirdetés

A soundcity:szeged csapatának friss videójában a felvétel idejére trióvá alakuló Grand Mexican Warlock látható. Az idén új lemezzel jelentkezett zenekar a szegedi projekt kedvéért a nemrég klipet kapó Fisherman’s Tale-t játszotta el. „Praktikai okokból választottuk a Fisherman’s-t, amely így egy letisztultabb, egyszerűbb megközelítést kapott két akusztikus gitár és ének felállásban.” – mondta a zenekar.

„Aznap épp a városban játszottunk, tehát nem volt kérdés, hogy igent mondunk-e a felkérésre, amúgy is szeretünk kísérletezni. A koncepció is szimpatikus volt, Szeged pedig az egyik kedvenc városunk.” – folytatták. „A dalt kétszer nyomtuk el, a második átütőbbre sikerült, de Undos az utolsó sornál elfelejtette a szöveget, így végül maradt az első, lesz, ami lesz alapon. Jó hangulatú forgatás volt, és az esti koncert is remekül sikerült, úgyhogy egészen biztosan megyünk még Szegedre játszani.” – zárták szavaikat.

A Grand Mexican Warlock dala mellett Kopcsányi Lilla A város című írása olvasható, akinek több fiatal költővel, fotóssal és grafikussal együtt az előző héten nyílt kiállítása függőpont néven a Művelődési Szintben.

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
827FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló