Hirdetés

A hajóra költözik a Sziget – !DelaDap-lemezbemutató az A38-on

Idén huszadik alkalommal rendezik meg a Sziget Fesztivált, ami néhány napja hivatalosan is Európa legjobb nyári bulija, ebből az alkalomból pedig a Szigetig hátralévő hónapokban a fesztivál havonta egy-egy estére az A38-ba költözik, hogy ott felidézzék az elmúlt évek legjobb koncertjeit, valamint olyan produkciók is bemutatkozzanak, amik eddig még nem jártak a fesztiválon. Az első ilyen estén, január 26-án, tehát jövő csütörtökön az elektronikus "nu-roma" zenekar, a !DelaDap tart lemezbemutató koncertet a hajón, ahol az együttes bemutatja az I Know What You Want című lemezük anyagát, valamint természetesen korábbi számaikat is játsszák majd. Az estének további különlegességei is lesznek, ezek elolvasható a lapozás után.

Visszatért a !DelaDapba régi-új énekesnőjük, a magyar származású Melinda Stoika is, így az este folyamán már őt is hallhatja újra a közönség, az előzenekar pedig a hagyományos roma zenét játszó Vojasa lesz.

Az A38 Hajó mindkét koncertről televíziós felvételt készít. Belépőkről és egyebekről az A38 nemrég megújult weboldalán érdemes tájékozódni.

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló