Hirdetés

A grunge-os kísérletezéstől a melankolikus metálballadáig – Itt az Exit Music második nagylemeze

em-band-all.jpg

Az alább, egy lemezpremierrel bemutatkozó szegedi Exit Music zenekarról azt kell tudni, hogy a hard rockot és a grunge-ot keverik, mindehhez pedig magyar és angol szövegeket is írnak. Első albumuk, a Hadd fájjon mindenkinek, 2010-ben jelent meg, idén pedig elkészültek második, Szédül című nagylemezükkel, és ez itt most a posztunk aktualitása is.

Az új lemez igazi koprodukció, a dobfelvételek egy részét ex-dobosunkkal, Institóris Ádámmal készítettük, aki azóta már külföldön üti a bőröket, három dalban Mozsár Mátyás (Reallies) beugrósként játszik, kettőben pedig az új dobosunk, Kiss Bertalan. Megjelenik a harmóniákat megfestő, illetve szólisztikusan is bemutatkozó női vokál is Hévizi Mariann személyében, basszusgitárnál a szigorú precizitással játszó Turcsányi Áron, szólógitáron pedig Nagy Zalán tépi a húrokat. Az egyik dalban Varga Ákost (Kelda zenekar) hívtuk a cajon megszólaltatására. Ritmusgitáron és az énekes poziciójában pedig továbbra is Albert Péter szerepel.

– mondták a Lángolónak, és még hozzátették, hogy

a dalok is vegyesek, megírásuk ezúttal többfelé oszlott el a zenekarban, grunge-os instrumentális kísérletezéstől kezdve a melankolikus metálballadán keresztül az akusztikus hangszerelésig sokfajta stíluselemmel találkozhatunk a lemezen.

A lemezt a szegedi Black Hole Sound stúdióban vették fel Albert Péter vezényletével, a végső keverés-masteringben pedig Vári Gábor stúdióvezető hangmérnök-producer segítette a csapatot.

És akkor itt a lemez:

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
850FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló