Hirdetés
Hirdetés

A Five Finger Death Punch viszont pereli a kiadóját

Szerdán írtunk arról, hogy a Five Finger Death Punch zenekart beperelte a kiadója, mert egy másik cég számára készítettek felvételeket, ahelyett, hogy a már meglévő szerződéses kötelességüket teljesítsék. Illetve az is baja volt a Prospect Parknak, hogy a csapat nincs tekintettel énekesük, Ivan Moody függőségi problémáira, és azon aggódnak mi lesz velük anyagilag, ha a frontember esetleg meghal. Várható volt, hogy a Five Finger Death Punch reagálni fog. 

A hosszú levelük lényege, hogy lényegében ugyanazzal vádolják a kiadót, amivel a kiadó őket. Felsorolják kik elégedetlenek még a Prospect Parkkal, és semmi nem igaz abból, amit a cég állít, ellenben pont ők a pénzéhesek, és nem akarják engedni, hogy csinálják a dolgukat. Azt viszont nem tagadja a közlemény, amit a Prospect Park állított, nevezetesen, hogy a zenekar nem az énekesükért aggódik, hanem azért, hogy mi lesz velük, ha Moodyt baj éri. A kiadó azt mondja, hogy e-maillel tudja az állításait bizonyítani, a zenekar pedig csak annyit hoz fel erre, hogy pont a kiadót nem érdekli, hogy Moody hogy van, igazából ők erőltetik a lemezt és a turnét. 

Végül pedig odáig jutnak, hogy viszontperlik a kiadót, szóval most lényegében az van, hogy az egyik azt mondta a másikra, hogy „hülye vagy”, amire a másik azt reagálta, hogy „nem is, te vagy a hülye”. Érdekes lesz a folytatás, mindenesetre.

(A fenti képen Ivan Moody énekes és Zoltan Bathory gitáros látható.)

Advertisement
38,995KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló