Hirdetés
Hirdetés

A FEZEN szervezője a Facebookon állt ki a fesztivál sokszínűsége mellett

nodjbobo.jpg

A FEZEN szervezője, Kovács Tóni szerint a fesztiválszervezés Magyarországon olyan, mint a foci, mindenki ért hozzá. Ezt egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg, melyet annak kapcsán adott közre, hogy a fesztivált számos kritika érte az elmúlt napokban DJ Bobo és Pitbull felléptetése miatt. A Lángoló Gitárok csapata ugyanakkor, mint mindig, megérti azokat, akik nem szeretik, ha a szomszédban tartott házibuliból átszól hozzájuk a diszkózene, vagy épp a hangos metál, és ahol tud, segít. Ezúton hirdetjük meg a S.I.K.K. (Sokszínű Ízlésre Kényszerítő Kommandó) megalakulását, melynek célja, hogy mostantól kötelező legyen olyan előadók koncertjeit is megnéznie a fesztiválozóknak, amelyeket amúgy utálnak, így okot teremtve a jogos felháborodásra. Önkéntesek toborzása a hajtás után! 

A S.I.K.K. (Sokszínű Ízlésre Kényszerítő Kommandó) ideális ízlésrendőre: 

– Széles zenei látókörrel bír, egyaránt tud élvezetet lelni DJ Bobóban és a Ministryben is
– Elhivatott a stílusok közötti megbékélés és a zenei tolerancia erőszakos terjesztésében
– Jó fizikumú, indokolt esetben képes lekapni a tíz körméről egy jól megtermett fesztiválozót, hogy akár a hóna alatt rúgkapálva is átcipelje egy olyan előadó fellépésre, akinek a fellépését ő maga nem szeretné megtekinteni, vagy még nem tudja, hogy valójában szereti
– Nem fél a konfliktushelyzetektől, de adott esetben tud gyorsan futni (Utóbbit szintfelmérő edzésen ellenőrizzük.)

Juttatások: ingyenes fesztiválbelépő és orvosi ellátás, valamint, mint minden önkéntes munkánál, erkölcsi elismerés, fejenként két darab “Sikkes Faszagyerek” kitűző. Anyagi elismerés, azaz pénz egyelőre nincs, az az alapítvány működtetésére kell. A jelentkezéseket fényképes önéletrajz és motivációs levél kíséretében várjuk az info@langologitarok.hu e-mail címre.

Az álláshirdetést inspiráló Facebook-bejegyzés itt olvasható:  

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló