Hirdetés
Hirdetés

A doom és a thrash találkozása

plost.jpg

Az megvan, hogy jövő hétfőn este két koncertet is megnézhettek egy belépőjeggyel? A Dürer nagytermében a gót metál alapkövének számító Paradise Lost, a kisteremben a német thrasher Dew-Scented lép színpadra. A belépő így is egészen baráti árfekvésű, szóval ha fogékony vagy mindkét stílusra, ezzel a bulival nem lőhetsz mellé.

Október 26-án érkezik európai turnéjának magyar állomására a Paradise Lost. A Dürer Kertben a legutóbbi The Plague Within című, gyökerekhez visszatérő lemezét mutatják be a furcsa hangulatú, doomos, női énekes Lucifer társaságában.

Aki elmegy a koncertre, ne lepődjön meg, hogy a nagyterem programjával párhuzamosan egy masszív thrash-csomag is zajong majd a kisteremben. Ott a főzenekar a Dew-Scented lesz, és másik három csapata (Angelus Apatrida, a No Return, Heboïdophrenie) sem kispályás a csattogós metálzenében. A neten terjengő félreértés nyomán fontos elmondani, hogy a két koncert külön-külön is ennyibe kerülne, ha pedig megkapjuk azt a szabadságot, hogy vagy lassú, vagy gyors zenét hallgassunk egy koncert áráért, az igazán nem nagy bűn. Szétszakadni nem kell, jó kis este lesz, bárki bármit választ.

További információk, running order, jegyárak a Facebook-eseménynél!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló