Hirdetés
Hirdetés

A Clean Bandit és az Architects is érkezik a Kingdom Of Hegyaljára

arch.jpg

Újabb bandákkal bővült a Borsodi Kingdom of Hegyalja fellépőinek sora. A Rather be című slágert is jegyző Clean Bandit, a Chase & Status, valamint a zúzós rockot játszó Architects is óriási bulival készül a tokaj-rakamazi fesztiválra. Az ötnapos non-stop parti előadóinak sora folyamatosan bővül, viszont a szervezők nem csak a színes és ütős line uppal kedveznek a rajongóknak, hanem egy különleges akcióval igyekeznek a fesztivált minél szélesebb körben elérhetővé tenni. További részletek a hajtás után!

Clean Bandit, Architects, Rudimental, Chase & Status, Nightwish, Milk and Sugar, At the Gates, Eagles of Death Metal, Punnany Massif, The Carbonfools, Belga, Ivan and the Parazol: csupán néhány név a Borsodi Kingdom of Hegyalja változatos zenei palettájáról. Az új szervezőgárda nem titkolt célja, hogy egy magas színvonalú és sokak számára vonzó fesztivált hozzanak létre, ahol az underground stílusok mellett a populárisabb dallamok is helyet kapnak.

„Az volt a célunk, hogy mindenki együtt bulizhasson egy varázslatos királyságban. Mi hiszünk abban, hogy egy rocker vagy éppen a hip-hop és az elektronikus zene rajongója is élvezheti ugyanazt a fesztivált. A hangsúly a befogadáson van, és hogy semmilyen szinten ne szűkítsük le a lehetőségeinket”– mondta el Kovács Péter, a Borsodi Kingdom of Hegyalja egyik főszervezője

cleanbandit.jpg

A zenei kínálat szélesítése mellett a szervezők arra is odafigyelnek, hogy a fesztivál mindenki számára elérhető legyen.  A Tokajra látogatók április 9-ig válthattak jegyet early bird áron, ám a névadó szponzor, a Borsodi jóvoltából a „Csapassátok csapatban” akció keretében 100 hatfős csapat tagjai továbbra is 13 990 forintos áron vásárolhatják meg heti bérletüket. És hogy garantáltan jól induljon a fesztivál, a 18 év fölötti, csoportos jegyet váltók egy-egy hatdobozos, az ajándék hűtőtáskának köszönhetően ideális hőmérsékletű Borsodi sörrel indíthatják a megapartit.

„A hazai pálya és az innováció kiemelten fontos számunkra” – tette hozzá Balássy Árpád, a Borsodi marketing vezetője. „Bízunk abban, hogy a megújuló fesztivál felejthetetlen élményekkel gazdagítja a látogatókat, akiknek a hangulathoz hozzátartozik a közös sörözés varázsa.”

A zenei vérfrissítés mellett külsőleg is nagy változásokra számíthatnak a fesztiválozók. Egy professzionális kreatív csapat dolgozik a lenyűgöző vizuális megoldásokon, amelyek egy varázslatos képzeletbeli királyságba repítik azt, aki belép a Borsodi Kingdom of Hegyalja birodalmába. A megszínesedett színpadok és a természettel egybeolvadó dekorációk egyedülálló hangulatot teremtenek és az esti sötétedés további látványos meglepetéseket tartogat majd.

Advertisement
39,004KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,640FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló