Hirdetés

A Cimbaliband és a Cimbalom Brothers nemzetközi sikerei

f_balkan.jpg

Ahogy azt már megszokhattátok, a Lángolón rendszeresen felbukkannak a hazai világzenei színtér művészei. Most két hazai zenekar, a Cimbaliband és a Cimbalom Brothers nemzetközi sikereiről számolhatunk be. Bővebben a hajtás után! 

Egyik legkiválóbb hazai világzenei zenekarunk, az Unger Balázs cimbalmos vezette Cimbaliband legutóbbi lemezét, a Balkan Project-et a Songlines című mérvadó zenei szaklap beválogatta a Top of the World lemezei közé – a 12 kiválasztott album egy-egy dala rákerül a magazin CD mellékletére, így a Cimbalibandé is. A húszezer példányos kiadvány a műfaj iránt érdeklődő vásárlókon túl eljut a világzenében érdekelt vezető szakemberekhez és szervezőkhöz is. Természetesen a lemezről mi is írtunk, és felettébb szerettük. 

Az Unger és a Lisztes testvérek friss projectjének debütálása, a Cimbalom Brothers: Testvériség/Brotherhood albuma pedig nyár eleji megjelenését követően szinte rögtön felkerült a legrangosabb műfaji listára, a World Music Charts Europe-ra, ami 24 ország 50 világzenei rádiósának szavazatai alapján áll össze.  Ez a rajongók figyelmét felkeltő erős rádiós jelenlét mellett gyakorlatilag a promóterek számára is iránytű. Erről a nagyszerű lemezről pedig itt írtunk.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
850FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló