Hirdetés

A Budapest Bártól az Aranyakkordig – Heti Park

budapest_bar.jpg

Ezen a héten sem áll meg az élet a Budapest Parkban. Ezúttal a magyar előadók kerülnek a fókuszba, hiszen csütörtökön érkezik a Budapest Bár, rákövetkező nap a hiperkarma, jövő hétfőn pedig Kiss Tibi és Vastag Gábor projektje lép fel a Nagyszünetben. Szombaton pedig itt lesz az idei év legnagyobb LMBTQ bulija is. 

Július 5, csütörtök – Budapest Bár

A Budapest Bár az utóbbi évek egyik legeredetibb és legérdekesebb zenei produkciója – Farkas Róbert zenekara és a magyar rockzene kultikus alakjai filmslágereket, kuplékat, táncdalokat és egyéb híres slágereket dolgoznak fel mívesen hangszerelt cigányzene kíséretében. A rendkívül sokszínű line-up idén nyáron egyedül a Budapest Park színpadán látható teljes egészében!

Június 6, péntek – hiperkarma

A Bérczesi Róbert korszakalkotó szövegeiről ismert hiperkarma korunk egyik legmeghatározóbb alternatív zenekara. Délibáb című tavalyi lemezük már aranylemez és a legtöbb év végi listán szerepelt, illetve Fonogram-jelölést is kapott. A friss album dalain és a legfontosabb korszakos slágereken kívül az év végére várható új lemezükről is várhatók majd dalok pénteken este a Budapest Parkban! A koncert után NECC PARTY hajnalig.

Július 7, szombat – Budapest Pride Rainbow Party 2018 x Funhouse pres.Conchita Wurst

A Budapest Pride Fesztivál csúcspontja a felvonulás és az esti Rainbow Party, amelynek idén a Budapest Park ad otthont. A szervezők idén is a szabadságra hangolnak, mert rendületlenül hisznek abban, hogy együtt mindenki képes megvalósítani az álmait. A tavalyi kordonok nélküli felvonulás után most Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén bulizhatnak a felvonulás résztvevői. Az eseményen közreműködik a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese, a 2016-os Europride nagykövete, a világhírű osztrák drag előadóművész, Conchita Wurst és zenekara.

Június 9, hétfő – Aranyakkord – Nagyszünet

Az Aranyakkord Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) projektje. A két jóbarát és kolléga tulajdonképpen már 10 éve ír közösen dalokat filmzenéhez, egyéb projektekhez, Vasti több Quimby lemez felett bábáskodott producerként is, de csak mostanra értek össze teljesen a szálak a próbaterem kanapéján. Az Aranyakkord egy dalkeltető, a pillanat szülte számok otthona. Koncertjeik is ezt a szobazene hangulatot idézik meg, ahol a közönség közelebb kerülhet a dalok gyökeréhez. Saját számaik mellett improvizációk képében helyet kap a pillanat, életművük egyéb dalai és kedvenceik feldolgozása is. Tíz koncerttel a hátuk mögött már túl vannak első amerikai turnéjukon is.

Ezúttal játék helyett eredményhirdetés van, illetve emlékeztető. A két héttel ezelőtt meghirdetett Budapest Bár-játékban a páros belépőt Molnár Csaba nyerte, őt időközben e-mailben értesítettük. Emellett ne feledjétek, még mindig lehet jelentkezni a múlt héten közzétett Magashegyi Underground-játékra, ezzel párhuzamosan pedig fut egy másik játékunk is, melyben Rúzsa Magdi koncertjére nyerhettek jegyeket. További információk és programok a Budapest Park weboldalán és Facebookján

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
829FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló