Hirdetés
Hirdetés

A Brujeria és az amerikai cár – Új kislemez minden idők legszórakoztatóbb death metal zenekarától

A Brujeria legénysége nagy örömünkre egy most közzétett friss dallal folytatja az olyan ellenállhatatlan mesterművek sorozatát, mint a Pito Wilson, az Anti-Castro, vagy a Viva Presidente Trump! Az Amaricon Czar ráadásul ismét Amerika legnagyobb karriert befutó szállodatulajdonosát énekli meg. A szokás szerint ékes spanyol nyelven megszólaló szöveget sajnos eddig nem sikerült felkutatnunk, de a dal intrójából, a lemezborítóból és a többször elhangzó „comunista” kifejezésből nagyjából ki lehet találni, mit is gondolnak Juan Brujoék az Amerikai Egyesült Államok 45. elnökéről, az eredeti Biff Tannenről.

Maga a szám egy mélyre hangolt, kifejezetten crust / punk hangulatú döngetés, amelynek hallatán még egy borús vasárnap reggelen is megjön az ember kedve a pogózáshoz. A pörgetésekből ítélve most épp Hongo Jr. (Nick Barker) épp ráért, hogy feldobolja a dalt, a szénné torzított basszusgitárból pedig Hongo (Shane Embury) jelenlétére is következtethetünk. És ha már ő itt van, akkor elég valószínű, hogy a gitárokért El Criminal, azaz Anton Reisenegger, a Lock Up jelenlegi bárdistája felelt. Akárhogy is, akik vevők a Brujeria stílusára, azok garantáltan imádni fogják a fehér, zöld, piros, azaz komplett mexikói zászlót idéző vinyl változatokban kihozott kislemezt.

amaricon-czar.jpg

A kiadvány örömére a Brujeria villámgyorsan bejelentett egy komplett Európa-turnét is többek között a Venomous Concept társaságában, csak hogy Embury ne unatkozzon túlzottan. Magyar dátumról sajnos nincs szó, a hozzánk legközelebbi állomás Prága lesz. A szocreál látványvilágú turnéplakát viszont zseniális, meg kell osszuk veletek!

brujeria-tour.jpg

Advertisement
38,988KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló