Hirdetés

A Waze mostantól az Apple Music integrációt is támogatja

Sok éves kérésnek tett eleget a Waze, mikor elérhetővé tette, hogy iPhone készülékek támogassák az Apple Musicot a navigációs alkalmazás beépített audiolejátszóján keresztül. Ha valakinek nem lenne egyértelmű, hogy ez miért jó, akkor eláruljuk, hogy azért, mert egyszerűbb a zene vezérlése, a szüneteltetés, a lejátszás újraindítását, és a dalok közti váltást az alkalmazás használata közben. Az meg ugye nem túl rossz, ha összességében kevesebbet kell vezetés közben bármit nyomogatni.

A közvetlen hozzáférés azt is jelenti, hogy egyáltalán meg se kell nyitni az Apple Music alkalmazást ahhoz, hogy elérjük a zenéinket. A Waze már több streaming szolgáltatóval kötött együttműködést, 2017-ben a Spotify-jal állapodtak meg, majd később a Pandora, TuneIn és a Deezer is elérhetővé vált, az Amazon Music, a Youtube Music és az iHeart Radio mellett, ezen kívül több hír-, podcast- és hangoskönyv alapú alkalmazást is támogatnak.

Az Apple Music volt az utolsó olyan jelentős audió streaming szolgáltatás, amelyet a Google tulajdonában álló Waze nem támogatott.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk