Hirdetés

A Vatera is beszáll a Black Friday-be

November 26-án részt vesz a Vatera is a Black Friday akciósokaságban, és lehetőséget biztosít a használt termékek árusítására is fekete pénteki árakon.

A műszaki cikkek, divatcikkek, lakáskiegészítők és egyéb használati tárgyak árusítása már november 26-án pénteken 0 órakor elkezdődik, és akciós áron egészen november 28. vasárnapig elérhetőek lesznek, de a legjobb árú termékek elérése érdekében érdemes már pénteken elkezdeni a keresgélést a vatera.hu/black-friday oldalán.

Nemcsak amiatt különleges ez az alkalom, mert elsőként tart Black Fridayt a Vatera, hanem az aktuális modelleken túl elérhetőek lesznek jó állapotú, használt termékek, mint például egyedi ruhadarabok, már gyártásban nem lévő, de legendás státuszú műszaki cikkek, vintage bútorok vagy antik ékszerek is. A leakciózott termékek a Vatera egyéb felületein is megtalálhatók lesznek

A minőség biztosítása érdekében a Vatera szabályozza, hogy csak azok a felhasználók hirdethetnek fekete pénteki akciót, akiknek a pozitív értékeléseinek aránya 90 százalék feletti. A Vatera négyszintű biztonsági rendszere segítségével a weboldalon keresztül ugyanolyan biztonságos lesz vásárolni, mint az internetes áruházban, bebiztosítva az eladót és a vevőt egyaránt. A nem valós kedvezmények kiszűrése érdekében azok az eladók, akik a pozitív értékelések aránya alapján jogosultak a használt termékek árusítására, a Black Fridayt megelőző 30 napban, a termék legalacsonyabb árát alapul véve állíthatják be a kedvezményeket. Továbbá a Black Friday aloldalon a legalább 10 százalékos kedvezménnyel megvásárolható termékek fognak megjelenni, de lehetőség van akár 70 százalékos árengedmény megszabására is.

Szanitter Áron, a Vatera vezetője így nyilatkozott:

“A pandémia alatt különösen megnőtt a kereslet a piacterünkön a használt, ám jó állapotú, vagy valamilyen szempontból különleges, régebbi termékek iránt. Például a Vaterán könnyen be lehet szerezni egy adott évtized jellegzetességeit hordozó karórát, ékszert, bútort vagy egyebet. Míg a hagyományos weboldalakon a tavalyinál korábbi modellekkel aligha találkozhatnak a vásárlók, nálunk olyan árucikkekből is széles választék van, amelyek máshol már nem találhatók meg. Egy Vaterán levadászott, egyedi vintage termék remek karácsonyi ajándék lehet, ezért kiemelkedő forgalomra számítunk az első Black Fridayünkön” 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

37,337KedvelőTetszik
2,909KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk