A tupírhajak évtizedétől a viktoriánus korig – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

Tisztában vagyunk vele, hogy a Passió a húsvéti Reszkessetek, betörők, így akkor sem ajánlanánk, ha a szolgáltatók kiemelt helyen reklámoznák. Helyette itt van pár kevésbé tematikus alkotás.

Hirdetés

Wonder Woman 1984 (2020 / fantasy)

Diana Prince csendesen éli a szuperhősök eseménytelen életét az évtizedben, amikor még voltak hiteles, hús-vér előadóművészek, mint pl. a Milli Vanilli. Míg Diana – bár tisztában van szuperképességeivel – antropológusként dolgozik mindennemű sztárallűr nélkül, addig Maxwell Lord önnön megalomániájától vezérelve egyre agyamentebb tervek megvalósításán dolgozik. Eközben samesza, Cheetah emberfeletti erőre és gyorsaságra tesz szert, így ideális partnernek bizonyul a világ kvázi leigázására. (HBO GO)

Escobar: Paradise Lost (2014 / krimi/dráma)

Pár éve szinte minden hírportál beszámolt a turistáról, akit kiutasítottak Kolumbiából, mert felpattintott egy csíkot Pablo Escobar sírjáról. Pedig valljuk be, stílszerűbb módját aligha választhatta volna a megemlékezésnek. Latin-Amerika legellentmondásosabb celebjéről – aki anno népszerűbb volt a pórnép körében, mint a Family Frost vidéken – megannyi film és sorozat született már. A Paradise Lost főszereplője egy fiatal szörfös, aki összejön egy huszonéves kolumbiai lánnyal. Nick kissé megilletődik, amikor Maria bemutatja őt nagybátyjának, akkor pedig még inkább, amikor felveszi takarítóbrigádjába havat lapátolni. (Netflix)

Steve Jobs (2015 / életrajzi)

Hiába volt minden idők legsikeresebb horrorja, az IT kifejezésről az emberek elsősorban nem egy emberevő bohócra, hanem egy munkaidőben warcraftozó copfos, szemüveges egyedre asszociálnak. Ebben pedig komoly felelőssége volt egy Steve Jobs nevezetű egyednek, aki meghirdette az „alma az CTLR” mozgalmat. Danny Boyle életrajzi filmje betekintést nyújt az említett forradalom műhelytitkaiba, és bemutatja annak szellemi atyját. (Netflix)

Más világ (2001 / horror)

A hivatalos statisztikák szerint a Hatodik érzék debütálásának idején ugrásszerűen megszaporodott a mániákus spoilerezők ellen elkövetett erőszakos bűncselekmények száma. Nos, annyit talán elárulhatunk, hogy a Más világ is hasonló magas labdának minősült számukra, ám a szóban forgó gótikus horrort – melynek sztorija egy King Diamond-lemezért kiáltott volna – még a végkifejlet ismeretében is érdemes újranézni. 1945 – Grace, a jókedv és lazaság ellen többszörösen beoltott feleség egyedül neveli két gyerekét egy bedeszkázott ablakokkal teli, viktoriánus hodályában. Merthogy az utódok egy ritka betegséggel küzdenek: fénnyel érintkezve brutális égési sérüléseket szenvednek. (Netflix)

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,839KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
743FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés