Hirdetés

A Trottel kétharmada mesél az új lemezről – Videópremier

A Trottel Records 2019-ben elindította a Trottel zenekar sorlemezeinek vinyl-kiadását, Kovács Tamás, a Budapest Vinyl vezetője pedig minden alkalommal kisfilmet is forgat a kiadások apropóján. Itt látható az első, itt pedig a második huszonöt perces videó. Harmadikként a sorban nem egy korábbi Trottel lemezanyag jött ki LP-n, hanem a friss album, ami a tizenkettedik egyébként a zenekar diszkográfiájában. A decemberi megjelenésről hírt is adtunk, mivel azonban kifejezetten szerettük az új anyagot, írtunk róla egy rendes recenziót is.

A Talayapa projekt című lemez készítésének körülményeiről most is forgatott Kovács Tamás egy kisfilmet, mégpedig Turán, a próbák és hangfelvételek helyszínén, Orosz Csabi dobos házában és kertjében. A riporter/operatőr Kovács Tamáson kívül Rupaszov Tamás zenekarvezető, a házigazda Csabi, és az ő két kutyája volt jelen.

Aki nem csak nézni, de olvasni is szeret interjúkat: másfél éve egy alapos életműinterjút is készítettünk Tamással, akkor már az új lemez is körvonalazódott.

Január 24-én vasárnap pedig délelőtt 11-kor mutatja be a Trottel az új lemezanyagot a Szimplából streamelve, itt az esemény Facebook-eventje.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk