Hirdetés
Hirdetés

A Trónok harca színésznője nemi erőszakért perli Marilyn Mansont

Esmé Bianco még 2011-ben randizgatott Mansonnal, és először akkor állt elő a vádakkal, mikor idén februárban Evan Rachel Wood is nyilvánosságra hozta, hogy a rocksztár az a férfi, aki bántalmazta, majd egy tucat nő állt elő ezekkel a vádakkal. Manson nem igazán tagadta a történeteket, de azt nyilatkozta, hogy minden közös megegyezéssel történt, és emiatt semmiféle bűnt nem követett el. Bianco szerint ez nem igaz, őt legalábbis konkrétan bedrogozta, kínozta és megerőszakolta a zenész.

Hirdetés

A színésznő azt is állítja, hogy Manson emberrablást követett el, mikor Londonból az Egyesül Államokba reptette, ahol egy olyan bántalmazó videót forgatott vele, ami soha nem jelent meg nyilvánosan, illetve egy olyat is, ami megvalósult.

Most Manson maga nem szólalt meg, de az ügyvédje igen. Howard E. King azt állítja, hogy a Bianco által felhozott vádak bizonyíthatóan hamisak. King hozzátette, hogy a színésznő csak azután nyújtotta be a pert, hogy eredménytelen lett a pénzügyi követelése Mansonnal szemben, hogy kártalanítsa a viselkedése miatt. Az ügyvéd szerint a rocksztár ezeket nem követte el, és ezt a bíróságon is készek bizonyítani.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,987KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók