Hirdetés

A Tool énekese koronavírusos volt, de nem teljesen világos a története

Maynard James Keenan most egy interjúban említette meg mellékesen, hogy február végén koronavírusos volt, amit ugyan túlélt, de a mai napig nyögi a hatásait. Köhögőrohamai vannak, a tüdeje még mindig nem száz százalékos, a kezében is gyulladás volt stb. Azt is elmondta, hogy a barátai közül is több elkapta, és néhány családtagot is elveszített miatta. (Utóbbi a szövegben amolyan futottak még kategória, mintha nem is lenne olyan fontos.)

A történet egyébként azért érdekes, mert ha Keenan február végén kapta el a betegséget (amikor amúgy még szó sem volt amerikai járványról, bár azóta tudjuk, hogy már jóval korábban ott lehetett), és annyira megviselte, hogy még most sincs jól, akkor hogy adott még két koncertet is márciusban a Toollal? És persze februárban is végig koncerteztek, 28-29-én is volt fellépésük, ráadásul Új-Zélandon (előtte Ausztráliában), tehát valahol ott kellett elkapnia a vírust.

Szóval fura az egész, de legalább a reklám jól jön az új Puscifer-lemezhez, ami az énekes betegsége ellenére szintén elkészült, és október 30-án meg is jelenik.

Itt van két dal róla:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,441KedvelőTetszik
2,900KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetésspot_img

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk