Hirdetés
Hirdetés

A Tame Impala főnökével készül az új Dua Lipa-lemez

Új lemezre készül Dua Lipa, aki a most megjelent Houdini cmű dalával és klipjével beindítja azt a narratív szálat, amely átszővi a készülő projektjét. A koszovói-albán származású előadó így mesélt a felvételről:

„Azt a hajnali 4 órai érzést testesíti meg, amikor az éjszaka a végéhez közeledik, és egy kicsit izzadt vagy már, de egyszerűen nem akarod, hogy véget érjen a buli.”

Hirdetés

Az újdonsághoz videóklip is kijött ami Dua Lipa próbája utáni pillanatait mutatja be a táncteremben.

„Ez a szám képviseli egyedülállóságom legkönnyebb és legfelszabadítóbb részeit”

– mondja Dua Lipa.

„A „Houdini” egy abszolút fricska, és azt vizsgálja, hogy valaki valóban megéri-e az időt, vagy inkább ghostingolni fogom a végén. Soha nem tudhatod, hova visz valami, ez a szépsége annak, ha nyitott vagy bármire, amit az élet neked hajít. Már alig várom, hogy megosszam a merész boldogság érzését a rajongóimmal.”

A Houdinit Lipa írta Caroline Anilinnál, Danny L. Harle-lal, Tobias Jesso Jr.-ral és a Tame Impala-főnök Kevin Parkerrel – egy olyan csapattal, akik a teljes, hamarosan nyilvánosságra kerülő albumprojekt fő munkatársai voltak, és Parker és Harle volt benne a producer.

„A nagy része az albumnak az abszolút káosz örömteli pillanataiban íródott, és amikor könnyedséggel és optimizmussal jártam a világban, bármi is legyen ennek a végkifejlettje”

– mesélte Lipa.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,003KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,870FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók