A sziluett nélküli bántalmazó – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

A milliomos feltaláló holtában is legalább olyan agresszív tapló, mint életében, Johnny Knoxwille-ék pedig a megkomolyodás útjára lépnének, de ebbéli törekvésüket nem koronázza egyértelmű siker.

A láthatatlan ember (The Invisible Man – 2020 / thriller)

Cecilia milliomosfeleség, de nem az önfeledt fajtából. Férjétől – aki nem mellesleg zseniális feltaláló – ugyanis általában Macskanyelv helyett kék-zöld foltokat kap Valentin-napra. A nő egy éjszaka úgy dönt, hogy megkockáztatja a szökést, és átmenetileg rendőrhaverjához, Jameshez költözik. Pár nap múlva arról értesül, hogy férje öngyilkosságot követett el, azonban így sincs sok oka rá, hogy fekete konfettit dobáljon. Cecilia ugyanis egyre bizarrabb jelenségeket észlel környezetében, és nem valószínű, hogy Pumukli áll ezek hátterében. (Netflix)

Jackass 4.5 (2022 / vígjáték / dokumentumfilm)

50 felett a leginfantilisebb, legfelelőtlenebb ember is rádöbben, hogy ez már bizony a B-oldal, közeleg a számvetés ideje, és meg sem fordul a fejében, hogy megvadult bikával ökleltesse fel magát, mézzel bekent farkára méhrajt csalogasson, netán felkérjen egy profi baseballjátékost, hogy szíveskedjen izomból tökön dobni őt. Nos, a Jackass Forever bemutatta a tökéletes antitézist, a Jackass 4.5-ben pedig kimaradt jeleneteket és kulisszák mögötti felvételeket láthatunk. (Netflix)

Beszélgetések egy gyilkossal – Richard Kulinski (The Iceman Tapes: Conversations with a Killer – 1992/2022 / dokumentumfilm)

„Én csak a munkámat végzem” – ez a fordulat legalább annyira nem ad felmentést az adóellenőröknek, mint a részeg nyolcadikosokat pofozó szekusoknak. Richard Kulinskitől pedig kifejezetten szarul hangzott volna. A Jegesember néven elhíresült maffiaceleb ugyanis több, mint kétszáz emberrel csökkentette az ökológiai lábnyomot főnökei megbízásából, letartóztatása aztán minden mindegy alapon be is számolt karrierjéről. (HBO Max)

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés