Hirdetés

A Spotify választott: Neil Young megy, az oltásellenes Joe Rogan marad

Pár napja Neil Young választás elé állította a Spotify-t: vagy ő megy a platfromról vagy az a Joe Rogan, aki a Joe Rogan Experience nevű műsorában rendszeresen járványszkeptikus és oltásellenes tartalmakat oszt meg, és aki ellen emiatt több száz orvos állt ki nyílt levélben mondván, hogy Rogan sokezer ember halálért felelős a podcastjében elhangzottak miatt.

Az oltás- és járvány ellenni védekezéspárti rocklegenda ezek mellé az orvosok mellé állt, így nyomást gyakorolva a Spotify-ra, akikkel amúgy Rogannek száz millió dolláros exkluzív szerződése van. A streamingszolgáltatót ez ugyanúgy nem hatotta meg, ahogy az orvosokra sem reagáltak egyáltalán.

Mostani közleményükben sajnálatukat fejezték ki, hogy Young így döntött, de várják vissza. Azt is hozzáteszik, hogy a járvány kitörése óta több mint 20 ezer olyan tartalmat távolítottak el, amik ütköztek a Coviddal kapcsolatos szabályzatukkal. Nem részletezték, hogy ez mit jelent, ahogy arra sem reagáltak, hogy Rogan műsora, ami az egyik legnépszerűbb podcast a világon, és ami nem csak a vakcinák ellen hangolja a hallgatóit, hanem folyamatosan kétségbe vonja a járvány létezését is, miért nem ütközik ugyanezekbe a szabályokba.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk