Hirdetés

A Spotify megmondja, hogy mi a legkülönlegesebb a zenehallgatásodban

Csak Te a neve, és a Spotify telefonos applikációjában elérhető az az új elemzés, ami arra fókuszál, hogy egy adott felhasználó zenehallgatási szokásaiban van-e bármi különleges vagy meglepő.

Hirdetés

Az egész akkor szórakoztató valamelyest, ha a felhasználónak eklektikus a zenei ízlése. Nagyon hasonlít a megjelenése az év végi listához, vagyis a közösségi oldalakon ismert sztorielrendezésben mutatja meg, hogy miért lehet különleges egy-egy felhasználó. Egy kis rálátást ad az izgalmas előadói és stílusbeli párosításokon túl arra vonatkozóan is, hogy ki milyen évtizedekből hallgat zenét, és amellett, hogy lehetősége van a felhasználónak megosztani, hogy milyen izgalmakat talált a zenehallgatási szokásai között a Spotify, összefésülheti egy másik emberrel a kedvenceit, már ha meri. Ez egyébként egy külön, naponta frissülő lejátszási listában jelenik meg, vagyis már az előtt tudni lehet, hogy a másik mire kattant rá, mielőtt megemlítené egy beszélgetés alatt.

Izgalmas egyébként látni, hogy a Spotify miket tart érdekes párosításnak. Nálam például azon lepődött meg, hogy képes vagyok Woodkidről Megan Thee Stallionra váltani, arról viszont fogalmam sincs, hogy az asztrológiai elemzés a Gone is Gone napjeggyel mégis mit jelenthet, és hogy sértésnem szánja vagy nem, mikor azt mondja, hogy mindent elmond rólam, hogy reggel képes vagyok +++ (Crosses) lemezt hallgatni. Kollégánk esetében pedig inkább azon lepődött meg, hogy chaotic black metálról milyen nyugodtan vált német technóra.

Aki ki szeretné próbálni, hogy az ő ízlése miben különleges, az lépjen be a telefonján a Spotify alkalmazásba, és keresse a Csak Te elemzést. Aki pedig elégedetten dőlne hátra, hogy milyen kifürkészhetetlen az ízlése, az töltse ki ezt a tesztet is.

Azt hitted, jó a zenei ízlésed? – Most megnézheted, mekkorát tévedtél!

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
804FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk