A South Park alkotói megvennék Eric Cartman kedvenc, a valóságban is létező éttermét

Aki szereti a South Parkot, az pontosan tudja, hogy a Casa Bonita étteremről van szó, amit, ha pontosan szeretnénk idézni a South Parkot, akkor úgy jellemezhetnénk, hogy olyan, mint a Disneyland, csak mindenféle kajákkal, meg hogy a világ nyolcadik csodája.

Na, a Casa Bonita a való életben is ilyen, vagyis ilyen volt, mivel a koronavírus miatt csődbe ment. Ekkor lépett be a képbe Trey Parker és Matt Stone, a South Park alkotói, akik elmondták, hogy szeretnék megvenni a helyet, és azt is szeretnék, hogy újra a régi fényében tündököljön, ugyanis már a világjárvány előtt is voltak vele problémák.

Jelenleg a Summit Family Restaurants nevű cég tulajdonában áll a Casa Bonita, akik csődvédelmet kértek, vagyis még hivatalosan nem lett eladó az étterem, de Parkerék már jelezték, hogy nagyon komoly szándékaik lennének a hellyel, és nagyon szeretnék, ha sikerülne megkötni az üzletet.

A Lakewoodban található hatalmas hely valóban nem szokványos, és tényleg van benne barlang meg vízesés műugrókkal, pont ahogyan azt Eric Cartman mesélte. A South Park alkotóinak már konkrét ötletei is vannak, mi mindent kellene rendbe rakni. Első körben sokkal jobb kajákat szeretnének, de nagyobb barlangban is gondolkoznak.

A Casa Bonita 1974-ben nyitott, és azóta már azért vesztett egykori fényéből, pedig Parker és Stone kedvenc helye volt, mikor gyerekek voltak. Nem véletlenül szenteltek neki egy egész részt 2003-ban, de bekerült a South Park videójátékba is.

Úgy érzem, ez koronázná meg az életművem

– mondta Parker a lehetséges adásvételről. Helyi lapok szerint a Casa Bonita a javítások befejezése és különféle ellenőrzések után újra kinyithat, de nem tudni, mikor. Az esetleges adásvételt a Summit Family Restaurants nem kommentálta.

Aki kíváncsi, hogy milyen az étterem a valóságban, annak ezt a videót ajánljuk:

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,329KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés