Hirdetés

A rapper Lil Nas X arra használja a balhéit, hogy a világ jobb hely legyen

Már mi is többször írtuk arról, hogy Lil Nas X olyannyira tudja, hogyan lehet az internet népét kiborítani, hogy gyakorlatilag folyamatosan sikerül is neki. Van azonban ebben valami, amit teljesen máshogy csinál, mint azok a celebek, akiknek szintén hasonló a hobbijuk.

A legtöbben elégedetten csettintenek, ha megint róluk cikkez a sajtó, ha minél többen beszélnek róluk, és a közösségi oldalakon posztolgatják olyanok is a bejegyzéseiket, akik szerint ezt a förmedvényt senkinek sem lenne szabad látni.

Lil Nas X azonban képes az őt érő gyűlölethullámot a visszájára fordítani, és az egészből valami jót kihozni. 

Sokan gondolták, hogy Lil Nas X egyslágeres előadó, most azonban kijött első nagylemeze, aminek a promóciójához egy olyan fotót használt, mintha állapotos lenne, ráadásul pont olyan beállításokkal, fényekkel és pózokkal operálva, mint mikor celebek jelentik be jó pénzért pletykalapokban, hogy gyermeket várnak. A fotóból rögtön balhé lett, akik viszont az azonnali magas vérnyomás helyett feltették a kérdést, hogy egyébként mi volt ezzel a cél, azok hamarosan rájöttek, hogy ez egész egy jótékonysági akció része.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MONTERO (@lilnasx)

Lil Nas X úgy tekint a lemezére, mint a gyerekére, ennek megfelelően pedig összeállított magának, vagyis születendő gyermekének egy ajándéklistát.

Minden dalhoz egy jótékonysági szervezetet adott meg, és arra kéri a rajongóit, hogy támogassák ezeket. 

A TMZ úgy tudja, hogy 24 órán belül azon túl, hogy továbbra is sokan Lil Nas X fotóján háborognak, a megosztásoknak hála több tízezer dollárnyi adományt kaptak a megnevezett szervezetek.

A rapper egyébként egy meglepően őszinte bejegyzésben megosztotta az emberekkel, hogy a lemez készítése tényleg olyan volt számára, mint egy terápia, ami meggyógyította a sebeit, szembenézett a csontvázakkal a szekrényben, és megvívta a belső csatáit, és valóban úgy tekint rá, mintha a gyereke lenne.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,330KedvelőTetszik
2,907KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk